Bedrijvengroep

De kernactiviteiten van liftenspecialist RENU richt zich vooral op het ontwerp en design van zowel standaard-liften als liften-op-maat, de installatie ervan, het onderhoud en het herstel bij pannes of haperingen. En dit overeenkomstig de strengste normen op het vlak van eigentijdse eisen en gebruikerscomfort voor alle soorten van liften in ons aanbod.

Onze waarden

De Veiligheid

Inspecties en technische bezoeken zijn voor ons het fundament van een goede kwaliteit en streven naar optimale veiligheid. Deze bezoeken worden uitgevoerd volgens strikte procedures. Bij RENU heeft veiligheid de allerhoogste prioriteit. Bezorgd over onze planeet, gebruiken we producten met de nieuwste technologie om het elektriciteitsverbruik te verminderen, machines zonder tandwielkasten en een hoog rendement verlagen uw energierekening.

Geduld

Wij zijn alert en reactief en handelen altijd snel tijdens onze interventies, om onze klanten niet zonder antwoord te laten zitten.

Luisteren

Als we naar onze klanten luisteren, doen we ons uiterste best om aan hun behoeften te voldoen en zetten we ons volledig in voor een efficiënte oplossing van elk probleem.

Professionaliteit

Bijna 30 jaar een dynamisch en professioneel bedrijf dat pasklare antwoorden biedt voor ieder liftenprobleem en projecten op maat aflevert.

Kwaliteit

Als onafhankelijk lifbedrijf streven we ernaar onze klanten de beste productkwaliteit te bieden. We respecteren de levertijd en hanteren de juiste prijzen en zonder verrassingen.

De nabijheid

Met onze talrijke medewerkers zijn we altijd dicht bij u in de buurt, of het nu in Wallonië, Vlaanderen of Brussel is.

Certificaat ISO 9001

...
De ISO-norm is een kwaliteitsmanagementsysteem dat onze klanten de beste service garandeert.

Het voordeel van het kiezen van een ISO-gecertificeerd bedrijf? U passeert de keuringsinstantie (EDTC) slechts twee keer per jaar in plaats van vier keer, zoals het geval is als u kiest voor een bedrijf dat niet ISO-gecertificeerd is.